publicaties
cover duistere geheimen

Ons boek Duistere Geheimen te koop!

Afgelopen jaar deed ik mee aan een schrijfwedstrijd. Helaas kwam mijn verhaal niet verder, maar om er niets mee te doen vond ik zonde. Daarom besloot ik, om samen met K.T. Sterling, onze verhalen te bundelen en dit boek in eigen beheer uit te geven.
Het heeft geresulteerd in ons boek ‘Duistere Geheimen‘ en is vanaf nu te koop.

 

Nu te koop!

Magie en tovenaars

Eén van de eerste verhalenbundels waarin een door mij ingestuurd verhaal verscheen:

Magie en Tovenaars

verkrijgbaar bij o.a. bol.com (klik hier om te bestellen! 🙂 )magie en tovenaars

 

The End

De tweede verhalenbundel, waarin één van mijn thrillerverhalen gepubliceerd is;

The End

Ook weer verkrijgbaar bij o.a. bol.com (klik hier als je de bundel wil bestellen)

in de media

Zonderlingen

Deze bundel staat vol bijZONDERE verhalen over zonderlinge figuren. Eén van deze verhalen is uit mijn pen afkomstig.

Je kunt deze bijzonder verhalenbundel bestellen via Godijn Publishing; klik hier.

Blind Vertrouwen

Blind Vertrouwen

Het thema van de schrijfwedstrijd van uitgever Letterrijn sprak me meteen aan en idee had zich al snel gevormd in mijn hoofd. Ik ging enthousiast aan de slag met mijn verhaalidee en werkte het uit tot een spannend verhaal.
Met een goed geval stuurde ik het in. Nu was het afwachten en duimen maar…

Het duurde een tijdje voordat de uitslag bekend was. Eerst volgde de longlist en tot mijn grote vreugde zag ik mijn naam in de lijst staan. Het werd dus nog spannender. 
Vol ongeduld wachtte ik op de uitslag. Ik kan me het moment nog goed herinneren. Op een zondagochtend zou de uitslag op Facebook bekend worden gemaakt. Ik was voor dag en dauw wakker en kon niet wachten op het bericht. Toen het er eindelijk op stond, keek ik, iets te vlug, over de winnende verhalen en zag mijn naam niet.
Toch zei iets in me dat ik nog een keer moest kijken en nu iets rustiger, haha.
Mijn naam stond als derde genoemd, wat betekende dat mijn verhaal op de derde plaats was geeindigd! 

Ik ben dan op trots op het resultaat en raad je deze bundel bomvol spannende verhalen van harte aan. Als je op deze link klikt, kun je het boek ‘Blind Vertrouwen’ bestellen.
Leuk als je dat doet. Ik wens je uiteraard veel leesplezier.

De Rode Koffer

 

In de verhalenbundel ‘De Rode Koffer’ staan 50 verhalen waarin een rode koffer de hoofdrol speelt.
Ook míjn verhaal staat hierin!
Het boek is o.a. te koop bij bol.com. Mocht je geinteresseerd zijn, klik dan hier om het boek te bestellen!

de man van de markt

De man van de markt

Eerder dit jaar deed ik mee aan de schrijfwedstrijd van Godijn Publishing ‘De man van de markt’. Het was een hele tijd spannend, want mijn verhaal stond op de longlist. Op 9 oktober was daar het verlossende woord dat mijn verhaal in de gelijknamige bundel gepubliceerd is. Jippie! De bundel ‘De man van de markt’ is o.a. te koop bij Godijn Publishing maar ook bij bol.com en andere online bookshops.

Er staan prachtige verhalen in, dus wat mij betreft een aanrader. Misschien een leuk idee voor de feestdagen?