Verhalenbundel Verraad

Afgelopen zomer deed ik mee aan de jaarlijkse schrijfwedstrijd van uitgeverij Letterrijn. Eerder won ik de derde prijs en werd mijn verhaal in de bundel Blind Vertrouwen gepubliceerd.
Groot was mijn verrassing en vreugde toen ik ook dit jaar weer een plek in de bundel Verraad wist te bemachtigen. Mijn verhaal eindigde op de zevende plek en daar ben ik trots op.

De bundel is vanaf nu te koop, zowel online als bij de boekhandel. Er staan spannende verhalen van diverse Nederlandse en Vlaamse auteurs in.

Verhalenbundel ‘Het Strand’

Een tijd geleden deed ik mee aan de schrijfwedstrijd van Schrijverspunt. Het thema was strand. In mijn hoofd ontstond direct een verhaal over vluchtelingen. Ik stuurde het verhaal in, het werd heel vaak gelezen en uiteindelijk kreeg het een plek in de verhalenbundel. Uiteraard ben ik hier trots op. Je kunt de verhalenbundel vanaf nu kopen. Super leuk als je mijn verhaal leest en mij wilt laten weten wat je ervan vond.

cover georgi en de gevallenen

Georgi en de Gevallenen vanaf nu te koop!

Jippie, vanaf 18 april 2023 is mijn derde e-book ‘Georgi en de Gevallenen’ te koop bij o.a. HIP Publishing. Dit keer een YA thriller over een zestienjarige puber Ingeborg die door haar ouders naar een psychiatrische instelling wordt gestuurd, omdat ze niet weten hoe ze met haar moeten omgaan. Ze vinden haar gedrag vreemd en begrijpen haar niet. Gelukkig heeft ze nog altijd haar beste vriend Georgi. Ze vindt het vreselijk in de kliniek. Haar psychiater probeert geheimen over haar gevoelens te ontfutselen. Dan ontdekt Ingeborg een vreselijk geheim over de kliniek waarin ze verblijft. Samen met een aantal bondgenoten bindt ze de strijd aan. 

Ook zo benieuwd? Je kunt hem via onderstaande knop bestellen. Te gek als je dat doet en helemaal leuk als je mij zou willen laten wat je van het verhaal vindt!

 

 

eerste mooie schrijfproject

Verhalenbundel “Meer dan menselijk”

Vanaf nu is onze verhalenbundel “Meer dan menselijk” verkrijgbaar. Hieronder zal ik de link delen naar zowel het e-book als de papieren versie.
Het is een gezamenlijk project van ruim veertien auteurs, waarvan de opbrengsten naar het Autismefonds gaan. De verhalen gaan over goden en godinnen en geven antwoord op de vraag of ze werkelijk meer dan menselijk zijn.

Voor mij een interessant thema om mee aan de slag te gaan. Ik heb niet heel veel kennis van mythologie, dus ik heb (zoals altijd) mijn eigen draai aan het thema gegeven. Dit heeft geresulteerd in maar liefst twee verhalen, die beiden in de bundel zijn opgenomen. Ik ben vereerd en trots dat ik tussen de geweldige andere auteurs mag staan.

 

Overlevers Lola en Angela

Mijn tweede e-book ‘Overlevers Lola en Angela’ is vanaf nu te koop. 
Lola is vijftien als ze haar ouderlijk huis ontvlucht en op straat terechtkomt. Het dakloze bestaan is zwaar. Gelukkig heeft ze veel steun aan haar hulpverlener Max. Lola doet alles om haar zusje Angela te redden uit een gewelddadige thuissituatie, al valt dat niet mee. Als ze ook nog eens gevoelens voor Max ontwikkelt, wordt het helemaal ingewikkeld. De vondst van een bijzonder boek brengt misschien de oplossing. 

Via onderstaande knop kun je dit spannende verhaal bestellen! Leuk als je dat doet!

 

overlevers lola en angela
mijn ebook komt eraan

Zoutelande

Jippie, sinds 22-02-2022 is mijn ebook ‘Zoutelande’ verkrijgbaar bij o.a. mijn uitgever Hip Publishing of een van de andere online bookshops.

Liselotte neemt een paar weken verlof om op het strandhuisje van haar moeders beste vriendin Els te passen. Daar treft ze Max, Els’ zoon, die op dat moment ook in het huisje verblijft. Hij heeft zijn jeugdhobby schatzoeken weer opgepakt. Liselotte komt erachter dat hij dit met een doel doet en ze probeert de waarheid te achterhalen.

Dan staat er een onbeschofte vreemdeling voor de deur, hij haalt het bloed onder Liselottes nagels vandaan. Deze ontmoeting zorgt voor nog meer vragen. Wat is zijn connectie met Max? Ondanks de twijfels over Max ontwikkelt ze gevoelens voor hem die ze niet kan tegenhouden. Uiteindelijk confronteert ze Max met haar vragen. Hij zegt dat hij op zoek is naar een verdwenen ketting, maar ze weet dat hij dingen voor haar verzwijgt. Komt de waarheid alsnog aan het licht?

 

Bestel nu!

Ben je benieuwd en wil je even ontspannen met een feelgood verhaal? Dan is dit boek precies wat je nodig hebt!smile

cover duistere geheimen

Ons boek Duistere Geheimen te koop!

Afgelopen jaar deed ik mee aan een schrijfwedstrijd. Helaas kwam mijn verhaal niet verder, maar om er niets mee te doen vond ik zonde. Daarom besloot ik, om samen met K.T. Sterling, onze verhalen te bundelen en dit boek in eigen beheer uit te geven.
Het heeft geresulteerd in ons boek ‘Duistere Geheimen‘ en is vanaf nu te koop.

 

Nu te koop!

Magie en tovenaars

Eén van de eerste verhalenbundels waarin een door mij ingestuurd verhaal verscheen:

Magie en Tovenaars

verkrijgbaar bij o.a. bol.com (klik hier om te bestellen! 🙂 )magie en tovenaars

 

The End

De tweede verhalenbundel, waarin één van mijn thrillerverhalen gepubliceerd is;

The End

Ook weer verkrijgbaar bij o.a. bol.com (klik hier als je de bundel wil bestellen)

in de media

Zonderlingen

Deze bundel staat vol bijZONDERE verhalen over zonderlinge figuren. Eén van deze verhalen is uit mijn pen afkomstig.

Je kunt deze bijzonder verhalenbundel bestellen via Godijn Publishing; klik hier.

Blind Vertrouwen

Blind Vertrouwen

Het thema van de schrijfwedstrijd van uitgever Letterrijn sprak me meteen aan en idee had zich al snel gevormd in mijn hoofd. Ik ging enthousiast aan de slag met mijn verhaalidee en werkte het uit tot een spannend verhaal.
Met een goed geval stuurde ik het in. Nu was het afwachten en duimen maar…

Het duurde een tijdje voordat de uitslag bekend was. Eerst volgde de longlist en tot mijn grote vreugde zag ik mijn naam in de lijst staan. Het werd dus nog spannender. 
Vol ongeduld wachtte ik op de uitslag. Ik kan me het moment nog goed herinneren. Op een zondagochtend zou de uitslag op Facebook bekend worden gemaakt. Ik was voor dag en dauw wakker en kon niet wachten op het bericht. Toen het er eindelijk op stond, keek ik, iets te vlug, over de winnende verhalen en zag mijn naam niet.
Toch zei iets in me dat ik nog een keer moest kijken en nu iets rustiger, haha.
Mijn naam stond als derde genoemd, wat betekende dat mijn verhaal op de derde plaats was geeindigd! 

Ik ben dan op trots op het resultaat en raad je deze bundel bomvol spannende verhalen van harte aan. Als je op deze link klikt, kun je het boek ‘Blind Vertrouwen’ bestellen.
Leuk als je dat doet. Ik wens je uiteraard veel leesplezier.

De Rode Koffer

 

In de verhalenbundel ‘De Rode Koffer’ staan 50 verhalen waarin een rode koffer de hoofdrol speelt.
Ook míjn verhaal staat hierin!
Het boek is o.a. te koop bij bol.com. Mocht je geinteresseerd zijn, klik dan hier om het boek te bestellen!

de man van de markt

De man van de markt

Eerder dit jaar deed ik mee aan de schrijfwedstrijd van Godijn Publishing ‘De man van de markt’. Het was een hele tijd spannend, want mijn verhaal stond op de longlist. Op 9 oktober was daar het verlossende woord dat mijn verhaal in de gelijknamige bundel gepubliceerd is. Jippie! De bundel ‘De man van de markt’ is o.a. te koop bij Godijn Publishing maar ook bij bol.com en andere online bookshops.

Er staan prachtige verhalen in, dus wat mij betreft een aanrader. Misschien een leuk idee voor de feestdagen?