nieuwe uitdagingen

Leef in de Tevreden-tijd

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen podcast. Ik wilde niets liever dan mensen helpen met mijn ervaringen en verhalen. Omdat ik zelf een hele moeilijke periode heb meegemaakt en dus precies weet wat mensen mee- en doormaken, denk ik dat ik heel goed in staat ben onder woorden te brengen wat zij ervaren.
Toen ik zelf in een burn-out zat, miste ik die informatie. Er waren natuurlijk een heleboel boeken en informatieve artikelen te vinden over het onderwerp, maar ik wilde de ervaringen van andere mensen horen. In de beginfase noemde ik mijn podcast Life’s better after your burn-out, maar na een tijd voelde deze naam niet meer goed. De inhoud van mijn afleveringen gingen over veel meer dan alleen het hebben van een burn-out. Bovendien wil ik mensen inspireren met mijn levensfilsofie. Hoe je je leven veel meer kunt terugbrengen tot een simpeler en meer vervullend bestaan. 

Nu ik mijn leven weer op de rit heb, wil ik graag anderen hierbij helpen. Inmiddels zijn er al meer dan 125 afleveringen van mijn podcast te beluisteren. Mocht je het leuk en interessant vinden, wil ik je van harte uitnodigen om eens een kijkje te nemen en de afleveringen te beluisteren die jou aanspreken. Mocht je zelf ideeën hebben, laat het mij weten, dan kan ik hierover ook een aflevering opnemen.