the good place
nieuwe uitdagingen

Leef in de Tevreden-tijd

Een jaar geleden ben ik begonnen met het opnemen van mijn podcast ‘Life’s better after your burn-out’. Ik wilde niets liever dan mensen helpen met mijn ervaringen en verhalen. Omdat ik zelf een hele moeilijke periode heb meegemaakt en dus precies weet wat mensen mee- en doormaken, denk ik dat ik heel goed in staat ben onder woorden te brengen wat zij ervaren.
Toen ik zelf in een burn-out zat, miste ik die informatie. Er waren natuurlijk een heleboel boeken en informatieve artikelen te vinden over het onderwerp, maar ik wilde de ervaringen van andere mensen horen.

Nu ik mijn leven weer op de rit heb, wil ik graag anderen hierbij helpen. Inmiddels zijn er al meer dan 50 afleveringen van mijn podcast te beluisteren. Mocht je het leuk en interessant vinden, wil ik je van harte uitnodigen om eens een kijkje te nemen en de afleveringen te beluisteren die jou aanspreken. Mocht je zelf ideeen hebben, laat het mij weten, dan kan ik hierover ook een aflevering opnemen.