Mijn spotify lijst

Klik op onderstaande link om te luisteren naar mijn favoriete inspiratiesongs.
Liedjes die me in een andere sfeer brengen, me laten ontspannen of die me energie geven.
Het helpt me om muziek te luisteren en daardoor komen vaak de mooiste ideeën.

https://open.spotify.com/playlist/16eDYwEFYbe3vKhJWYsBII

Waarom een playlist?

Om in een bepaalde (schrijf)flow te komen, kan het gebruik van muziek stimulerend en motiverend zijn. Het helpt om in een bepaalde stemming te komen.
Voor verschillende genres heb ik dan ook verschillende soorten muziek die ik graag luister. Als ik bijvoorbeeld fantasy schrijf, luister ik graag naar celtic metal. Dat brengt mij helemaal in die geheimzinnige sfeer.
Bij het schrijven van feelgood is weer andere muziek lekker om te luisteren. Belangrijk is wel dat de muziek niet overheerst. Het moet als het ware op de achtergrond aanwezig zijn om zo makkelijker in een schrijfflow te blijven.