header ebooks
leuk boekennieuws

E-books

Als schrijver is het een langgekoesterde droom om gelezen te worden. Hoe kun je dat beter doen door dan een heus contract bij een uitgever te tekenen?

In september 2021 was het zover: ik tekende een auteurscontract voor een feelgood verhaal bij HIP Publishing, dat in februari 2022 gelanceerd werd.
“Zoutelande” was een feit. Super trots was en ben ik op dit verhaal. De lezers zijn ook enthousiast.

De publicatie van dit eerste e-book smaakte naar meer. In mei van 2022 tekende ik mijn tweede auteurscontract voor maar liefst twee verhalen. De eerste van deze verhalen is inmiddels gelanceerd (op 22 november 2022) en het volgende staat gepland voor het begin van 2023.

mijn ebook komt eraan

Zoutelande

Mijn eerste e-book: een feelgood roman over Liselotte die in het strandhuisje van haar moeders vriendin allerlei spannende avonturen beleeft.

Als je dit feelgoodverhaal wil lezen, kun je dit via onderstaande knop bestellen bij mijn uitgever HIP Publishing! Leuk!smile

overlevers lola en angela

Overlevers Lola en Angela

Mijn tweede e-book is sinds kort online te koop. Dit keer een YA roman over de zussen Lola en Angela, die uit een getroubleerd gezin komen. Lola loopt op vijftienjarige leeftijd weg uit huis en is vastbesloten een betere toekomst voor haar zusje en zichzelf op te bouwen. Met hulp van Max (hulpverlener bij het Leger des Heils) zet ze alles op alles om haar zusje weg te halen en een nieuw leven op te bouwen. De vondst van een bijzonder boek lijkt alle plannen in een stroomversnelling te brengen.

Ben je benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Klik dan op onderstaande knop om het boek te bestellen. Leuk!laughing

 

cover georgi en de gevallenen

Georgi en de Gevallenen

In maart verscheen alweer mijn derde e-book bij HIP Publishing. Een boek waar ik erg trots op ben. Het behandelt moeilijke thema’s en is tegelijkertijd spannend. Hieronder lees je de inhoud van het verhaal.

Ingeborg is een puber die op zestienjarige leeftijd door haar ouders naar een psychiatrische instelling wordt gestuurd, omdat zij niet meer weten hoe ze met haar moeten omgaan. Ze begrijpen haar niet en vinden dat ze zich vreemd gedraagt. Haar ouders kiezen de weg van de minste weerstand. De enige die altijd in haar gelooft en haar onvoorwaardelijk steunt is Georgi; haar beste vriend. De eerste weken die Ingeborg in de kliniek doorbrengt, voelt ze zich verraden en eenzaam. Haar therapeut Gerard probeert informatie uit haar los te peuteren over haar gevoelsleven, maar ze laat niet snel het achterste van haar tong zien.

Na verloop van tijd ontdekt Ingeborg schokkend nieuws over de plek waar ze, met veel tegenzin, verblijft. Samen met haar beste vriend en een aantal bondgenoten gaat ze de strijd aan met de instelling.